Over

Dennis 

 

Ik help anderen bij het verbeteren van  gezondheid, welzijn en groei.

Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken in het bedrijfsleven. Ik vervulde functies zoals management consultant, project- en interim manager en was daar zeer succesvol in.

Door een aantal persoonlijke ervaringen, gooide ik het roer om. In plaats van processen en organisaties te verbeteren wilde ik anderen helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.  

Ik volgde opleidingen op het gebied van coaching en Mindfulness en op het gebied van gespecialiseerde therapieën, zoals EMDR, CGT, schematherapie en ACT. 

Ik ben initiatief nemer van het StressCentrum, een centrum gericht op preventie en aanpak van stress gerelateerde problemen. Een deel van mijn tijd werk ik bij een praktijk voor psychotherapie en als trainer en docent draag ik mijn kennis en ervaring over aan (volwassen) studenten.  Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het verbeteren van gezondheid en welzijn bij anderen.  

Mijn aanpak is toegespitst op je persoon, je situatie en je ontwikkelingsvraag. Mijn aanpak kenmerkt zich door een hoge cliënt-betrokkenheid, de interactiviteit en de mix van denken en doen, de mix van theorie en praktijk.  

Werkervaring

Management Consultant

Interim Management

Organisatie-adviseur

Directeur / Bestuurder

Trainer 

Docent

Psycholoog bggz/ sggz

Assessor

Executive Coach

Gevolgde opleiding

A&O Psycholoog

Strategie Human Resource Managent

Postdoc Bedrijfswetenschappen

Professioneel Coachen

Cognitieve gedagstherapie 

Schema Therapie

EMDR-therapie

ACT-therapie

Mindfulnesstrainer VMBN-cat 1

Docent

Master Methoden & Technieken Coaching

Persoonlijkheidsontwikkeling

Algemene psychologie

Ontwikkelingspsychologie

Psychologie en Coaching

Coaching in de kinderopvang

Communicatieve vaardigheden