Executive

Coaching 

 

Coaching gericht op het ontwikkelen groei van in werk en carrière, groei in zelfmanagement en groei als mens.

Versterken van persoonlijke groei en persoonlijk en professioneel leiderschap door Executive Coaching

Tijdens de Executive Coaching definiëren we je persoonlijke doelen en werken we aan bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

In de interactieve sessies gaan we werken aan je ontwikkeling, hierbij analyseren we uw sterke- en ontwikkelpunten en onderzoeken we hoe drempels overwonnen kunnen worden. Eventuele onderliggende en blokkerende patronen worden inzichtelijk en getransformeerd naar helpende patronen.  

Mijn aanpak is toegespitst op je persoon, je situatie en je ontwikkelingsvraag. De aanpak kenmerkt zich door een hoge cliënt-betrokkenheid, de interactiviteit en de mix van denken en doen, de mix van theorie en praktijk. Hiermee word je in staat gesteld je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. 

Werkgebieden

Leadership Development

Wat je nodig hebt om in het werk door te groeien: leiderschapsontwikkeling, veranderingingsmanagement,  het creëren van commitment en communicatieve vaardigheden.

Personal Leadership

Wat je nodig hebt om  jezelf te managen: focus- en stressmanagement, zelfeffectiviteit, motivatie, de balans tussen werk en privé en zelfzorg.

Personal Development

Wat je nodig hebt om te groeien als mens, het ontwikkelen van visie, missie, passie en authenticiteit, het creëren van effectieve patronen en gedrag. 

Stuur een bericht

8 + 4 =